Республиканская палата Ангус Казахстана
г. Астана, Шоссе Қорғалжын, 6, ВП 1

Ангус: мәрмәр еті

Ангус: мәрмәр еті

Дата публикации: Воскресенье, 04 Июль 2021 21:19:10

Құрметті Ангус палатасының қонақтары, біздің сайтта Ангус ірі қара мал тұқымы мен мәрмәр етін дұрыс бөлшектеуді насихаттау мақсатында құрылған жаңа бөлім пайда болды: meat.angus.kz

Мәрмәр сиыр етін тұтынудың гастрономиялық мәдениеті Батыс өмір салты бар елдерде (АҚШ, Еуропа, Жапония, Корея) кең таралған, онда еркін нарықтың қалыптасуының арқасында адамдар тамақ сапасы мен оның алуан түрлілігіне көбірек қызығушылық танытты. Өкінішке орай, ТМД елдері КСРО-ның жоспарланған экономиканың мұрасына байланысты алдыңғы қатарлы постиндустриалды державалардың барлық тәжірибесін қабылдауға әлі үлгермеді, біз өзіміз өндіруді әлі үйренбеген, қол жеткізбеген капиталистік елдердің тауарларын жоғары бағалаймыз. Бақытымызға орай, Қазақстан Республикасы Президентіміздің прогрессивті саясатының есебінен жаңа технологияларды белсенді түрде дамытып, әлемдік мәдениеттің озық үлгілерін қабылдап келеді.

Шаруалар мен ҚР тұтынушылары үшін ел ішінде мәрмәр сиыр етін бөлшектеу мәдениетін арттыру арқылы біздің өнімдеріміз Еуропа мен АҚШ-тың үздік мейрамханаларында біздің өнімді сапаның үлгісі ретінде қабылдап, оны сатып алуды аңсаумен шығаратындай болып, бізде бар ресурстардан барынша пайда алуды үйренудің маңызы зор. Дегенмен, біздің еліміздің халқы гастрономиялық мәдениетте ағартылуы керек, осылайша сиыр етінің түрлеріне мүмкіндігінше түсінікті болуы керек, осылайша миллиондаған адамдар мәрмәр етінің қайталанбас дәмін, диеталарын әртараптандырып, ләззат ала алады. Демек, олардың өмір сүру сапасын сәл арттырады.

Өйткені, біздің өміріміздің өзі, өмірде жинақталған әсерлердің жиынтығынан басқа ештеңе жоқ және дұрыс дайындалған мәрмәр стейктерінің дәмдік тәжірибесі, тәжірибе қоржынындағы ең жарқын және жағымды бола алады.